Meer over Zorg voor Elkaar

Wij willen zoveel als mogelijk vaardigheden aanbieden

Wij repareren oude computers en rand apparatuur. Tevens hebben wij op regelmatige basis 2e hands meubelen en allerlei huishoudelijke artikelen. Indien nodig knappen wij deze op en na een grondige schoonmaakbeurt gaan deze in de verkoop. Maar we doen nog veel meer om zoveel als mogelijk variatie in de werkzaamheden te hebben.

Samenvattend: wij willen zoveel als mogelijk rekening houden met de wensen en voorkeuren van onze collega‘s. Met als doel een veilige werkplek, waar wat geleerd kan worden en waar we kunnen werken aan de doelstellingen. Een belangrijk onderdeel hierbij zijn de omgangsvormen. Leren werken met elkaar is daar een belangrijk onderdeel van!

Ook zorgen wij voor de nodige ontspanning, en eten we gezamelijk om ook even de dag te doorbreken. Zo zorgen we voor een prettige  sfeer en krijgen de collega‘s de gelegenheid elkaar op een andere manier te leren kennen.

Er is uiteraard heel veel te vertellen over Zorg voor Elkaar, maar het is misschien leuker om eens een keer te komen kijken.